A+ A- Mutaties

Mutatie / aanmelding:Velden met (*) zijn verplicht.
(*):
(*):
(*):
(*):
(*):
(*):
(*):

Welkom bij de Digigids van Twenterand

Van harte welkom bij de Digitale Gemeentegids die voor de gemeente Twenterand wordt verzorgd door FMR-Producties. Vanaf hier kunt u snel en prettig zoeken naar adressen en achtergrondinformatie van instellingen en organisaties die actief zijn binnen onze gemeente. Deze digitale dienst is voorzien van interactieve cartografie, zodat het gezochte adres tevens in een plattegrond wordt getoond.

In het najaar verschijnt de nieuwe gemeentegids in gedrukte vorm. De gedrukte gemeentegids wordt huis aan huis verspreid binnen de gemeente. Staat u daarin met uw instelling of vereniging, controleer dan uw gegevens. De gegevens van de digitale gids worden ook gebruikt voor het actualiseren van de papieren gemeentegids. Verzoeken om wijziging van gegevens in deze digitale en de gedrukte gids kunt u mailen naar info@twenterand.nl.

Twenterand ligt in het hart van Overijssel aan de noordwest rand van Twente. Een 108,17 km² groene gemeente met unieke natuurgebieden, open landschappen, schitterende bossen en levendige woonkernen. Twenterand telt bijna 34.000 inwoners die verspreid over negen kernen en buurtschappen wonen: Bruinehaar, Den Ham, Geerdijk, De Pollen, Vriezenveen, Vroomshoop, Weitemanslanden, Westerhaar-Vriezenveensewijk en Westerhoeven. Buiten de kernen bestaat de gemeente hoofdzakelijk uit agrarisch gebied en kent een aantal bijzondere natuurgebieden. De bekendste daarvan is "De Engbertsdijksvenen".
 
 
 
 
 
File meldingen
Nieuws meldingen